Neapol remizoval s Janovom 1:1, Hamšík hral 72 minút

NETKY.SK • 25 Február 2014, 07:12 • 2 min
Neapol remizoval s Janovom 1:1, Hamšík hral 72 minút

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol v 25. kole talianskej Serie A doma iba remizovali s FC Janov 1:1. Zverenci trénera Rafaela Beniteza nevyužili šancu odpútať sa v tabuľke od štvrtej Fiorentiny na rozdiel ôsmich bodov. Slovenský reprezentant Marek Hamšík hral v drese Neapola do 72. minúty, v 18. minúte prihral na gól Argentínčanovi Gonzalovi Higuainovi.

slovakia

left justify in out

"Bolo to stretnutie dvoch rôznych polčasov. Prvý patril jednoznačne nám, podarilo sa nám aj skórovať. Po zmene strán sme chceli stretnutie dotiahnuť do víťazného konca. Avšak naša hra tomu nezodpovedala. A súper v závere vyrovnal. Veľmi nás mrzia stratené body na San Paolo. V tejto sezóne sme v 13-ich domácich dueloch vyhrali iba osemkrát. A to je rozdiel medzi nami a AS Rímom a Juventusom. Oni svoje domáce zápasy zvládajú bez problémov, kým mi zbytočne strácame body," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku. 
      
Serie A - 25. kolo: 
SSC Neapol - FC Janov 1:1 (1:0)
Góly: 18. Higuain - 84. Calaio
/Hamšík hral v drese domácich do 72. minúty/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies