Bayern môže nalákať Messiho úspechom, myslí si Magath

NETKY.SK • 28 Január 2014, 11:04 • 2 min
Bayern môže nalákať Messiho úspechom, myslí si Magath

MNÍCHOV - Bývalý tréner futbalistov Bayernu Mníchov Felix Magath si myslí, že úradujúci nemecký i európsky šampión môže získať hviezdnych hráčov ako Lionel Messi, ak sa mu v tejto sezóne podarí zopakovať triumf v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Nový kouč Bavorov Pep Guardiola si zo svojho niekdajšieho pôsobiska FC Barcelona už v letnom prestupovom termíne stiahol jedného hráča - stredopoliara Thiaga Alcantaru. "Ak Bayern znova vyhrá Ligu majstrov, rýchlo sa stane zaujímavou možnosťou pre hráčov ako Messi. Klub je v Nemecku značkou vďaka svojej dominancii v ostatných rokoch. Jednoducho nemôžete viniť futbalistov z toho, že chcú prestúpiť do Bayernu. Pozrite sa napríklad na brankára Neuera. Vo svojich mládežníckych rokoch hrával za Schalke, bol proti Bayernu, súťažil proti nemu. Dnes hráva v Mníchove a je jedným z najlepších gólmanov na svete. V Schalke by toto nikdy nedosiahol," citoval portál goal.com Magathove slová pre nemecký bulvár Bild. 

Bayern Mníchov sa v osemfinále LM predstaví proti aktuálnemu lídrovi anglickej Premier League Arsenalu Londýn. Prvý zápas je na programe v stredu 19. februára na Emirates Stadium, odveta sa uskutoční v utorok 11. marca v Allianz Arene. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies