Kouč Barcelony po nečakanej strate v Levante: Zaslúžili sme si vyhrať

NETKY.SK • 20 Január 2014, 12:54 • 2 min
Kouč Barcelony po nečakanej strate v Levante: Zaslúžili sme si vyhrať

BARCELONA - Boj o post lídra v španielskej futbalovej lige je po víkende medzi trojicou top tímov opäť tesnejší. Real využil zaváhanie Barcelony i Atletica Madrid a od oboch konkurentov ho už delí iba bod.

slovakia

left justify in out

Na čele zostala o skóre Barcelona, katalánsky gigant mal ale v nedeľu na pôde priemerného Levante vyššie ambície ako konečnú remízu 1:1. "Výsledok nie je pre nás pozitívny, ale neznepokojuje ma to. Pri predvedenej hre by sme tu totiž vyhrali deväť z desiatich zápasov," povedal po zápase kouč Barcelony Gerardo Martino.

Levante od prehry zachránil najmä brankár Kaylor Navas, ktorý predviedol viacero parád, favorit si ale napriek enormnému držaniu lopty až tak veľa gólových tutoviek nevypracoval. "Ich brankár ukázal skvelé predstavenie. Napriek tomu sme si zaslúžili vyhrať," tvrdí kormidelník Blaugranas.

Stredopoliar Cesc Fabregas netajil sklamanie: "Je to veľká škoda. Bol to frustrujúci zápas, ktorý sme mali jednoznačne vyhrať." Barcelona prehrávala už od 11. minúty po presnom zásahu gréckeho obrancu Loukasa Vyntru, o deväť minút neskôr vyrovnal rovnako po rohovom kope Gerard Pique. Na viac sa už ale Messi a spol. nezmohli, chuť si na rovnakom štadióne môžu napraviť už v stredu v prvom štvrťfinálovom zápase domáceho pohára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies