KHL: Špirkov Spartak opúšťa aj najproduktívnejší obranca Quint

NETKY.SK • 16 Január 2014, 10:07 • 2 min
KHL: Špirkov Spartak opúšťa aj najproduktívnejší obranca Quint

MOSKVA - Ruský hokejový klub Spartak Moskva, ktorý má v súčasnosti finančné problémy, opustil už tretí líder tímu v priebehu niekoľkých dní.

slovakia

left justify in out

Najproduktívnejší obranca mužstva Američan Deron Quint odišiel do konkurenčného CSKA Moskva za peňažnú kompenzáciu. 

V Spartaku sa rozlúčili už s útočníkom Michailom Junkovom, ktorý prestúpil do Magnitogorska, a brankárom Jeffom Glassom. Ten nahradil v CSKA Moskva slovenského reprezentanta Rastislava Staňu. Kanadský gólman dosiahol za svoje tohtosezónne účinkovanie v lige takmer 92-percentnú úspešnosť zásahov.

Deron Quint prišiel do Spartaka Moskva pred začiatkom sezóny. V 42 dueloch nazbieral dovedna 23 kanadských bodov (11+12), čo mu v tabuľke produktivity obrancov celej KHL vynieslo piatu priečku. Skúsený 37-ročný zadák pôsobí v Rusku už piaty rok, CSKA Moskva bude jeho štvrtou tunajšou zastávkou. O jeho odchode do konkurenčného klubu informoval oficiálny web Spartaka.

Ruské médiá spájali so zmenou pôsobiska aj slovenského útočníka Rastislava Špirka, ktorý mal odísť do tímu ďalšieho účastníka KHL Lev Praha. Špekulácie sa však doposiaľ nepotvrdili, podľa tých najnovších si chce vedenie Spartaka 29-ročného útočníka naďalej udržať vo svojich radoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies