Mladík z NBA je Jehovov svedok, nehral do osemnástky

NETKY.SK • 15 Január 2014, 14:33 • 2 min
Mladík z NBA je Jehovov svedok, nehral do osemnástky

PHILADELPHIA - Dewayne Dedmon podpísal kontrakt na desať dní s klubom NBA Philadelphia 76ers, čo je v prípade tohto 24-ročného pivota obrovský úspech. Podkošový dlháň totiž priznal, že až do osemnástky nehral organizovaný basketbal - pre náboženstvo, keďže patrí k Jehovovým svedkom a býval v tomto smere príliš vyťažovaný.

slovakia

left justify in out

"Bolo to v podstate rozhodnutie mojej matky. Chcela, aby som sa čo najviac zapájal do cirkevných aktivít a vecí s tým súvisiacich. Žil som pod jej strechou, takže som jej musel vyhovieť," vyznal sa v rozhovore pre The Mercury americký basketbalista vysoký 213 cm, ktorý v úvode tejto sezóny koketoval s Golden State Warrios.

Svedkov Jehovových často označujú za sektu. Príslušníci tejto náboženskej spoločnosti sú známi vytrvalou kazateľskou činnosťou a bývajú častým terčom posmeškov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies