Dcéra Whitney Houston sa vydala: Vydala sa za 'nevlastného brata'!

NETKY.SK • 10 Január 2014, 12:44 • 2 min
Dcéra Whitney Houston sa vydala: Vydala sa za 'nevlastného brata'!

LOS ANGELES - Dcéra zosnulej americkej speváčky Whitney Houston a jej bývalého manžela Bobbyho Browna sa vydala. Len 20-ročná Bobbi Kristina Brown informovala o sobáši so snúbencom Nickom Gordonom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Šťastne vydatá a veľmi zaľúbená," znel jej príspevok, ku ktorému neskôr pridala aj fotografiu s prsteňom na ruke. Zaujímavosťou je, že Nicka Gordona vychovávala Houston od 12 rokov ako vlastného syna, čiže mladomanželia spolu dospievali. Táto skutočnosť vzbudila pozornosť už pri ich zásnubách. "Áno, ja a Nick sme zasnúbení. Už ma unavujú ľudia, ktorí vravia: 'Fuj, si zasnúbená so svojím bratom,' alebo 'Keby bola Whitney nažive, boli by ste spolu? Súhlasila by s tým?' Nie sme skutoční súrodenci a nie je ani môj adoptívny brat," vysvetlila vtedy Brown na sociálnej sieti Facebook. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies