Di Maríovo obscénne gesto zostane bez následkov

NETKY.SK • 9 Január 2014, 14:55 • 2 min
Di Maríovo obscénne gesto zostane bez následkov

MADRID - Argentínsky futbalista Ángel di María nebude na klubovej úrovni niesť zodpovednosť za obscénne gesto v pondelkovom zápase Realu Madrid s Celtou Vigo (3:0).

slovakia

left justify in out

Krídelník si chytil svoje genitálie, keď ho 25 minút pred koncom stretnutia za piskotu divákov na Štadióne Santiaga Bernabéua vystriedal Gareth Bale. Juhoameričan však poprel, že by išlo o zlomyseľné gesto, a sám uvítal možnosť jeho vysvetlenia predstaviteľom madridského klubu. "Urobil som normálne gesto, keď som odchádzal z ihriska. Nebolo mierené na fanúšikov ani na trénera, ako hovoria ľudia," uviedol 25-ročný futbalista na internetovej stránke klubu.

Podľa Realu vyšetrovanie nepreukázalo hráčov zlý úmysel, preto nevyvodí voči nemu disciplinárne dôsledky. Vo štvrtkovom stretnutí osemfinále španielskeho Kráľovského pohára proti Osasune Pamplona by ma Di María sedieť iba na lavičke náhradníkov. Tréner Carlo Ancelotti považuje celú záležitosť za uzavretú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies