ZOH 2014: Ruské sily sprísnili bezpečnostné opatrenia v rezorte pri Čiernom mori

NETKY.SK • 7 Január 2014, 13:47 • 2 min
ZOH 2014: Ruské sily sprísnili bezpečnostné opatrenia v rezorte pri Čiernom mori

MOSKVA - Na pokyny prezidenta Vladimira Putina sprísnili ruské ozbrojené sily bezpečnostné opatrenia v Soči a dôslednejšie kontroly sú nariadené už pri vstupe do rezortu Čierne more, kde sa na budúci mesiac uskutočnia ZOH. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Putin, ktorého renomé môže olympijský športový sviatok posilniť, ale aj poškodiť, zvýšil dôraz na bezpečnosť po dvoch samovražedných bombových atentátoch vo Volgograde, ktoré si vyžiadali 34 ľudských obetí. V Moskve najprenasledovanejší muž, ktorým je čečenský povstalecký líder Doku Umarov, už vyzval militantov, aby využili maximálne úsilie na zabránenie v uskutočnení olympiády.

"Od 7. januára všetky jednotky zodpovedné za bezpečnosť hostí a účastníkov olympijských hier budú mať ozbrojený vojenský sprievod. Všetky bezpečnostné záležitosti pre zimnú olympiádu sú vykonané na najvyššej medzinárodnej úrovni," uviedol minister pre bezpečnostnú situáciu Vladimír Pučkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies