Martin Rančík sa vracia do Interu Bratislava

NETKY.SK • 6 Január 2014, 15:32 • 2 min
Martin Rančík sa vracia do Interu Bratislava

BRATISLAVA - Po skončení kontraktu s českým Nymburkom, kde pôsobil od októbra minulého roka, sa stal voľným hráčom a rozhodol sa opäť obliecť žlto-čierny dres.

slovakia

left justify in out

Slovenský basketbalista Martin Rančík sa vracia do Interu Bratislava, ktorému v uplynulej sezóne pomohol k zisku titulu v Slovak Sport.tv extralige. Po skončení kontraktu s českým Nymburkom, kde pôsobil od októbra minulého roka, sa stal voľným hráčom a rozhodol sa opäť obliecť žlto-čierny dres.

"Netajili sme sa plánmi posilniť tím pod košom a keď sa naskytla príležitosť angažovať Martina Rančíka, neváhali sme, lebo si myslíme, že je to najlepšie riešenie pre všetky strany," povedal pre oficiálnu webovú stránku Interu generálny manažér klubu Michal Ondruš.

Rančík sa na návrat do Hant arény teší. "Som rád, že som sa vrátil aj preto, že budem doma s rodinou. Teší ma, že naskakujem do tímu, ktorý je momentálne lídrom extraligy. Takisto si uvedomujem, že to bude pre mňa trocha iná situácia ako v minulej sezóne. Budem sa musieť prispôsobiť tímu, aby som tú dobrú konšteláciu - dobrú tímovú chémiu - nejako nerozbabral, ale práve naopak, ešte ju pozdvihol," povedal skúsený kridelník, ktorý by mal nastúpiť za Inter už v stredu na pôde BC Prievidza, doma sa predstaví v sobotňajšom zápase proti Edymax SPU Nitra. Vysoké očakávania však trochu korigoval slovami: „Som mimo rytmu, bude to chcieť nejaký čas. Ale vďaka tomu, že tím si tak výborne počína v lige, nebudem to musieť siliť a ten čas skutočne mám.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies