Ďalšia vražda v Hurghade: Našli telá dvoch Švajčiarov!

NETKY.SK • 3 Január 2014, 10:34 • 2 min
Ďalšia vražda v Hurghade: Našli telá dvoch Švajčiarov!

KÁHIRA - Pol roka po vražde českých turistiek Moniky a Klárky vo egyptskom letovisku Hurghada, našli telá švajčiarskeho páru vo vile na pobreží Červeného mora.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom vo štvrtok webová stránka egyptskej štátnej televízie. Uviedla tiež, že vyšetrovatelia podozrievajú zo zločinu strážcov vily.

Webová stránka najprv informovala, že obeťami sa stali dvaja švédski občania. Aktuálnu správu dnes priniesla tlačová agentúra AP.

Vo štvrtkových informáciách egyptského webu sa takisto uvádzalo, že dvojicu našli v Hurghade týždeň po tom, čo zmizla. Strážcovia údajne chceli vilu zabrať pre seba, ale web to bližšie nevysvetlil. 

Webová stránka televízie neposkytla ani podrobnosti o totožnosti osôb. Agentúre AP sa nepodarilo spojiť so švajčiarskym veľvyslanectvom, pretože bolo zatvorené. Zločinnosť v Egypte narástla po povstaní v roku 2011, keďže policajné sily sa rozpadli a krajinu zaplavili zbrane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies