Polícia počas osláv Silvestra posilní hliadky v uliciach

NETKY.SK • 31 December 2013, 13:17 • 2 min
Polícia počas osláv Silvestra posilní hliadky v uliciach

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti počas silvestrovských osláv posilnia hliadky v uliciach mesta.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, viac policajných hliadok bude vo všetkých okresoch Bratislavského kraja a v službe budú policajti poriadkovej, dopravnej i kriminálnej polície. Na dopravné obmedzenia v centre Bratislavy sa musia pripraviť aj vodiči. Krátko pred polnočným ohňostrojom, ktorý odpália nad Dunajom, bude úplne neprejazdné Rázusovo nábrežie a Vajanského nábrežie od Šafárikovho námestia po Most SNP. Dopravné obmedzenia potrvajú približne do 02:00.

Silvestrovské oslavy sa v Bratislave tento roku budú už tradične konať na Hlavnom i Hviezdoslavovom námestí. Vstupy do zóny osláv v Starom Meste budú usporiadatelia kontrolovať, na námestia nepustia opitých či ľudí pod vplyvom drog. Strážnici budú dávať pozor aj na to, aby ľudia do zábavných zón nepriniesli sklenené fľaše, rôzne tyče či zábavnú pyrotechniku, ktorou by mohli ohroziť ostatných oslavujúcich. Polícia zároveň upozorňuje vodičov, že ani posledný deň v roku nebudú tolerovať alkohol za volantom ani porušovanie dopravných predpisov. Pozor by si zabávajúci ľudia mali dávať aj na vreckových zlodejov, peňaženku či cennosti by nemali mať nosiť na mieste, odkiaľ im ich môžu ľahko ukradnúť. Opatrne by mali ľudia narábať aj so zábavnou pyrotechnikou, aby sa nezranili či nepoškodili majetok. Polícia tiež upozorňuje vodičov, aby neparkovali na miestach, kde by im auto mohla zničiť pyrotechnika. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies