CL: V MŠK Žiline po nevydarenej jeseni končí trojica legionárov

NETKY.SK • 10 December 2013, 08:46 • 2 min
CL: V MŠK Žiline po nevydarenej jeseni končí trojica legionárov

ŽILINA - Corgoňligový futbalový klub MŠK Žilina ukončil po nevydarenej jesennej časti najvyššej súťaže po vzájomnej dohode predčasne spoluprácu s trojicou legionárov. Sú nimi Serge Akakpo, Ricardo Nunes a Ali Ceesay, informoval športový manažér MŠK Karol Belaník prostredníctvom oficiálnej klubovej stránky.

slovakia

left justify in out

"My sme rešpektovali, a aj rešpektujeme ich futbalovú kvalitu, v minulých sezónach pomohli klubu k trofejám, najmä Akakpo a Nunes, ale cítili sme z ich správania sa a vyjadrovania sa, že tu nie sú spokojní a šťastní. Nemali a necítili správnu motiváciu hrať za klub, aj vzhľadom k celkovej zmene filozofie klubu a práve preto sme sa rozhodli k 31. decembru k ukončeniu spolupráce s nimi," uviedol Belaník.

Okrem toho čakajú káder žlto-zelených aj ďalšie zmeny. Konkrétne sa zatiaľ týkajú stredopoliara Babatounde Bella a nádejného útočníka Mareka Zuziaka. "Bello nastupuje 2. januára 2014 do zimnej prípravy v Dukle Praha. Oni vedia, že Bello dlhšie nehral, preto v Dukle absolvuje prípravu, či je spôsobilý hrať v jarnej časti v jej drese. Po jej absolvovaní uvidíme, čo ďalej, aká forma spolupráce z toho vznikne. Čo sa týka Zuziaka, na základe našej dobrej spolupráce s Liptovským Mikulášom pôjde na hosťovanie do tohto druholigového klubu," vysvetlil Belaník.

Žilinčania figurujú po jeseni až na 10. mieste tabuľky, zimnú prípravu odštartujú 7. januára 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies