Počas zápasu medzi Popradom a Košicami vyzbierali 30 vriec hračiek

NETKY.SK • 7 December 2013, 17:18 • 2 min
Počas zápasu medzi Popradom a Košicami vyzbierali 30 vriec hračiek

PREŠOV - Hračky poputujú opusteným a chorým deťom.

slovakia

left justify in out

Súčasne so sirénou po prvej tretine piatkového (6.12.) hokejového duelu Popradu a Košíc začali z popradských tribún lietať na ľadovú plochu plyšové hračky. Počas druhého ročníka charitatívneho podujatia Vyčarujme deťom vianočný úsmev sa vyzbieralo zatiaľ 30 vriec plyšových hračiek.

"Zbierka hračiek bude ešte pokračovať do konca budúceho týždňa, kedy môžu darcovia s dobrým srdcom nosiť plyšové hračky na sekretariát klubu. Minulý rok hračky z ľadu potešili malých pacientov na detských oddeleniach Nemocnice Poprad a Kežmarok. Ďalšie skončili na ZŠ sv. Kríža v Kežmarku. Tento rok potešia okrem chorých detí aj najmenších v detských domovoch," informoval predseda Fanklubu Popradu František Žrobek.

Ako ďalej povedal, sympatickú iniciatívu fanúšikov ocenili aj aktéri na ľade, ktorí po skončení úvodnej časti hry vyčkali na striedačkách a pôsobivé divadlo odmenili potleskom.

Počas minuloročnej akcie sa vyzbieralo 25 vriec hračiek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies