Podľa Löwa je najväčším favoritom na zisk titulu domáca Brazília

NETKY.SK • 3 December 2013, 14:59 • 2 min
Podľa Löwa je najväčším favoritom na zisk titulu domáca Brazília

COSTA DO SAUIPE - Podľa trénera nemeckej futbalovej reprezentácie Joachima Löwa je najväčším favoritom na zisk titulu na budúcoročných majstrovstvách sveta domáca Brazília. Jeho zverenci však podľa slov skúseného kouča takisto urobia všetko pre to, aby po 24 rokoch vybojovali pre svoju krajinu vytúženú trofej.

slovakia

left justify in out

"Hráči budú o to urputne bojovať. Ale stať sa majstrom sveta - to nie je práve najľahšia vec," povedal v rozhovore pre agentúru dpa Löw, ktorý mal v utorok letieť do Brazílie na piatkové žrebovanie základných skupín MS 2014. "Ak si niekto myslí, že my Nemci získame titul 'ľavou zadnou', tak asi dobre nepozná situáciu vo svetovom futbale. Netvrdím, že na to nemáme, ale aby nám to vyšlo, musí všetko ideálne zapasovať." S výhodou domáceho prostredia je usporiadateľská krajina pre Löwa horúcim kandidátom na zisk zlata. "Na poslednom Pohári konferedárií urobili na mňa Brazílčania obrovský dojem," dodal 53-ročný tréner "Nationalelf".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies