Allegri je pod tlakom, oneskorený príchod hráčov na tréning dementoval

NETKY.SK • 26 November 2013, 12:38 • 2 min
Allegri je pod tlakom, oneskorený príchod hráčov na tréning dementoval

GLASGOW - Tréner futbalistov milánskeho AC Massimiliano Allegri je pod tlakom. Jeho zverenci figurujú v Serii A na 13. mieste len štyri body nad zónou zostupu a pred dôležitým utorkovým duelom Ligy majstrov 2013/2014 na pôde Celticu Glasgow musel navyše vysvetľovať oneskorený príchod skupiny hráčov na nedeľňajší tréning.

slovakia

left justify in out

Denník Gazzetta dello Sport uviedol, že útočníci Mario Balotelli a Robinho boli medzi spomínanými piatimi oneskorencami. "Niekto rozširuje falošné informácie," povedal kouč "rossoneri" na tlačovej konferencii v Glasgowe. "Je to absolútne vymyslené, že piati hráči prišli na tréning neskoro. Chcel by som vedieť, kto prišiel s týmito príbehmi ako prvý."

Allegri tiež vyvrátil myšlienku, že pre jeho zverencov je lepšie hrať teraz mimo milánskeho San Sira, kde sa domáci hráči stretli s nahnevanými reakciami fanúšikov po domácej remíze 1:1 s FC Janov. "Rossoneri" tak nevyhrali už sedem súťažných duelov v rade.

"Mužstvo by si nemalo príliš všímať, čo sa deje mimo kabínu," reagoval Allegri. "Samozrejme, u fanúšikov zavládlo sklamanie a trpký pocit. Máme rovnaké pocity, ako každý, kto pracuje pre tento klub. Musíme urobiť všetko preto, aby sme sa zlepšili a zachovali si priazeň fanúšikov, ktorých potrebujeme. Nie je však pravda, že sa nám hrá lepšie mimo San Sira. Domáce prostredie je vždy určitou výhodou, najmä ak hráte pred vlastnými fanúšikmi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies