Barcelona zdolala Granadu 4:0, Vela štyrmi gólmi zostrelil Vigo

NETKY.SK • 24 November 2013, 10:43 • 2 min
Barcelona zdolala Granadu 4:0, Vela štyrmi gólmi zostrelil Vigo

MADRID - Zverenci Gerarda Martina v tejto sezóne vyhrali už trinásty ligový zápas.

slovakia

left justify in out

FC Barcelona aj bez tradičných opôr Lionela Messiho a Xaviho Hernandeza zvíťazil v sobotňajšom úvodnom zápase 14. kola španielskej futbalovej Primera Division nad Granadou 4:0.

Majster do polčasu viedol 2:0 po góloch Andresa Iniestu a Cesca Fabregasa, oba padli z jedenástky. V 71. minúte zvýšil na rozdiel triedy Alexis Sanchez a v 90. minúte stanovil účet Pedro. Zverenci Gerarda Martina v tejto sezóne vyhrali už trinásty ligový zápas a len v jednom prípade remizovali, so ziskom 40 bodov a skóre 42:8 im patrí vedúca priečka tabuľky. Atletico Madrid stráca 6 bodov, ale absolvovalo o zápas menej.

Real Sociedad San Sebastian prehrával doma so Celtou Vigo už 1:3, ale napokon aj vďaka vylúčeniu súperovho hráča famózne otočil skóre vo svoj prospech na konečných 4:3. Hrdinom večera a pravdepodobne celého víkendu v európskych ligových súťažiach sa stal domáci kanonier Carlos Vela, autor štyroch gólov.

Real Madrid deklasoval Almeriu vonku 5:0, ale prišiel o zraneného Cristiana Ronalda, ktorý otvoril skóre už v 3. minúte. Ofenzívny klenot "bieleho baletu" sa zranil 52. minúte a nahradil ho Jese Rodriguez o minútu neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies