Van der Vaart z Hamburgu si zranil členok

NETKY.SK • 20 November 2013, 13:49 • 2 min
Van der Vaart z Hamburgu si zranil členok

HAMBURG - Holandský futbalový stredopoliar Rafael van der Vaart s veľkou pravdepodobnosťou nepomôže nemeckému Hamburgu v nedeľňajšom domácom zápase I. bundesligy proti Hannoveru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný technicky disponovaný futbalista si zranil členok v utorkovom medzištátnom prípravnom dueli Holandska s Kolumbiou (0:0). Rodákovi z Heemskerku museli pomôcť z ihriska krátko pred polčasovou prestávkou, podľa trénera "oranjes" Louisa van Gaala ide o vážnu zdravotnú indispozíciu. "Našťastie si nič nezlomil, ani neroztrhol. Nemyslím si, že počas nadchádzajúceho víkendu bude môcť hrať," zneli slová kormidelníka holandského národného tímu.

Van der Vaart podstúpi v Hamburgu vyšetrenie magnetickou rezonanciou, aby sa zistil presný rozsah zranenia. Šikovný stredopoliar strelil v doterajšom priebehu bundesligovej sezóny šesť gólov v 12 zápasoch, jeho absencia môže urobiť severonemeckému klubu vážne problémy. Hamburgu patrí momentálne 14. miesto v tabuľke.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies