Ronaldinho bojuje s časom, po 6 týždňoch začal trénovať s loptou

NETKY.SK • 14 November 2013, 16:34 • 2 min
Ronaldinho bojuje s časom, po 6 týždňoch začal trénovať s loptou

RIO DE JANEIRO - Brazílsky futbalista Ronaldinho začal po šiestich týždňoch trénovať opäť s loptou. Tridsaťtriročný stredopoliar brazílskeho klubu Atletico Mineiro si poranil slabiny ešte v septembri a stále nie je isté, či bude zdravotne fit do začiatku decembrových majstrovstiev sveta klubov FIFA.

slovakia

left justify in out

Ronaldinho neskrýval radosť, keď si v stredu v tréningovom centre v Belo Horizonte mohol so spoluhráčmi z Atletica opäť zažonglovať a zahrať. "Ani neviem opísať, ako mi chýbal tréning s loptou. Všetko nasvedčuje tomu, že som sa uzdravil. Už sa teším na MS klubov," povedal Ronaldinho.

Ronaldinhovo rýchle uzdravenie prekvapilo aj klubových lekárov, ktorí očakávali, že dvojnásobný svetový futbalista FIFA sa vráti do plnej záťaže najskôr o tri mesiace. Kreatívny futbalista by sa tak na zelený koberec v súťažnom zápase mohol vrátiť začiatkom decembra.

MS klubov FIFA sa uskutočnia od 11. do 21. decembra v Maroku. Atletico Mineiro sa na prestížny turnaj kvalifikovalo vďaka júlovému triumfu v Pohári osloboditeľov, pričom sa všeobecne očakáva, že vo finále sa stretne s európskym šampiónom Bayernom Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies