Šokujúce VIDEO: Muž omylom podpálil svoju manželku!

NETKY.SK • 5 November 2013, 16:13 • 2 min
Šokujúce VIDEO: Muž omylom podpálil svoju manželku!

CLARKESVILLE – Výstražné nápisy na čerpacích staniciach netreba ignorovať. Nie je veľmi rozumné si zapáliť cigaretu počas tankovania. Presvedčil sa o tom manželský pár z amerického mesta Clakesville v štáte Georgia.

slovakia

left justify in out

Austin Dawkins totiž nechtiac podpálil svoju manželku Jessicu počas tankovania. Celý incident zachytila bezpečnostná kamera na čerpacej stanici.

Dawkins na videu vytiahol počas tankovania zapaľovač, že zapáli svojej žene cigaretu. Lenže okrem cigarety začala horieť aj jeho manželka Jessica. Tá sa ihneď rozbehla čo najďalej od auta, ale nič jej to nepomohlo, pretože plamene ju úplne pohltili.

Pani Dawkinsová leží v nemocnici s popáleninami druhého a tretieho stupňa a jej manžel dostane pokutu a hrozí mu aj väzenie. Pánovi Dawkinsovi okrem pokuty a väzenia hrozí možno aj rozvod a bude musieť čeliť svojej nahnevanej manželke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies