Messi odmietol Real, Bayern i Chelsea

NETKY.SK • 5 November 2013, 14:14 • 2 min
Messi odmietol Real, Bayern i Chelsea

BARCELONA - Argentínsky futbalista Lionel Messi z FC Barcelona odolal počas leta vábeniu Realu Madrid, FC Chelsea i Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Podľa španielskeho denníka El Mundo Deportivo o prípadný prestup jedného z najlepších futbalistov sveta mal záujem predovšetkým výrobca športového oblečenia Adidas, keďže Barcelonu oblieka konkurenčná firma. Nemecká spoločnosť bola pripravená poskytnúť klubom polovicu z 250-miliónového odstupného za Messiho.

Superhviezda však nechcela v lete opustiť klub, v ktorom vyrastala. Rodáka z Rosaria Messiho neobmäkčili ani vyššie platy, ktoré mohol dostať u konkurentov a ani prípadná spolupráca s Pepom Guardiolom v Bayerne. V Barcelone je od detských čias, absolvoval aj mládežnícku akadémiu klubu. Vo februári podpísal s "Blaugranas" kontrakt do konca sezóny 2017/2018. S FC Barcelona sa stal 26-ročný Messi šesťkrát majstrom Španielska, trikrát víťazom Ligy majstrov a dvakrát klubovým majstrom sveta. Informácie zverejnil denník El Mundo Deportivo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies