F1: Noví investori Lotusu chcú Hülkenberga

NETKY.SK • 4 November 2013, 16:02 • 2 min
F1: Noví investori Lotusu chcú Hülkenberga

ABÚ ZABÍ - Noví spolumajitelia tímu formuly 1 Lotus presadzujú Nica Hülkenberga do kokpitu, ktorý uvoľní po sezóne Kimi Räikkönen. Podľa predstáv ľudí z konzorcia Quantum Motorsports, ktoré údajne súhlasilo s kúpou 35-percentného podielu od Genii Capital, je Nemec ideálnou náhradou za fínskeho pilota smerujúceho do Ferrari. Hülkenberg v súčasnosti jazdí v tíme Sauber.

slovakia

left justify in out

"Ako vstupujúci majitelia a podielnici sme jasne dali najavo, koho preferujeme. Želám si bezproblémovú výmenu stráží medzi Kimim a jazdcom, o ktorom veríme, že to bude Nico. Niekedy však nejde všetko v živote tak, ako si človek naplánuje," pripustil šéf Quantum Motorsports Mansúr Ijaz. Zmluva pre 26-ročného Hülkenberga je vraj už pripravená. "Nico je týmto návrhom nadšený. Myslím si, že nebude trvať dlho, kým celú záležitosť uzavrieme. Vidíme v ňom veľmi perspektívneho jazdca," dodal Ijaz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies