Nadal si upevnil pozíciu lídra rebríčka ATP, Lacko 74., Kližan 108.

NETKY.SK • 4 November 2013, 09:41 • 2 min
Nadal si upevnil pozíciu lídra rebríčka ATP, Lacko 74., Kližan 108.

NEW YORK - Španielsky tenista Rafael Nadal si vďaka postupu do semifinále turnaja Masters 1000 v Paríži upevnil pozíciu lídra svetového rebríčka ATP. Srb Novak Djokovič napriek triumfu vo francúzskej metropole prišiel o body za vlaňajší titul na Turnaji majstrov v Londýne a na osemnásobného šampióna Roland Garros stráca 1420 bodov.

slovakia

left justify in out

"Nole" ešte má šancu zakončiť rok ako svetová jednotka, no musí zopakovať vlaňajší triumf na Masters a Nadal nesmie v 02 aréne postúpiť zo základnej skupiny do semifinále. Tretí je finalista z Paríža Španiel David Ferrer. Najlepší slovenský singlista Lukáš Lacko si udržal 74. miesto, Martin Kližan sa vďaka postupu do štvrťfinále challengeru v Ženeve posunul na 108. priečku. Andrej Martin je 125., ďalšiemu štvrťfinalistovi zo Ženevy Norbertovi Gombosovi patrí 192. priečka. Všetci štyria Slováci sa tento týždeň predstavia na challengeri Slovak Open v bratislavskom NTC, Lacko s Gombosom nastúpia v 1. kole proti sebe.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies