Tomáš Košút nastúpi v ochrannej maske

NETKY.SK • 18 Október 2013, 11:15 • 2 min
Tomáš Košút nastúpi v ochrannej maske

PRAHA - Slovenský stopér v službách českého klubu 1. FC Slovácko Tomáš Košút nastúpi v v sobotňajšom zápase 11. kola Gambrinus ligy proti Slovanu Liberec s karbónovou maskou na tvári. Košút ju už raz použil, pred mesiacom v nej hral proti Příbramu, keď si chránil zlomený nos.

slovakia

left justify in out

Keď sa dal zdravotne do poriadku, minulý týždeň si privodil rovnaké zranenie v pohárovom stretnutí s Mladou Boleslavou. "Bolo to pri súboji s Nešporom. Išiel som do vzduchu, on mykol hlavou dozadu a trafil ma priamo do nosa, ktorý je znovu zlomený," popísal inkriminovaný moment pre klubový web T. Košút, ktorý ako jediný hráč v poli zo Slovácka v tejto ligovej sezóne nevynechal ešte ani minútu.

"V maske som už trénoval a dokonca aj hral a neznamenalo to pre mňa žiadny problém. Čaká nás súboj s Libercom a ja som pripravený zasiahnuť doň. Viem, že v maske je môj nos chránený, takže som pripravený podať stopercentný výkon," doplnil bývalý mládežnícky reprezentant SR. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies