Slovenky sú tretie najkrajšie na svete!

NETKY.SK • 17 Október 2013, 10:58 • 2 min
Slovenky sú tretie najkrajšie na svete!

BRATISLAVA – Na internete sa objavil rebríček krajín s najkrajšími ženami sveta! Zverejnila ho stránka, ktorá sa zaoberá cestovaním a zverejňuje rôzne tipy o krajinách z celého sveta. Najkrajšími kontinentmi sú Európa, ktorá má v rebríčku tri umiestnenia a Južná Amerika, ktorá má v rebríčku trojnásobné zastúpenie.

slovakia

left justify in out

Netky.sk vám prinášajú rebríček desiatich krajín s najkrajšími ženami na svete:

1. Brazília

Prečo má Brazília toľko supermodeliek? Tajomstvo tkvie v ich genetickej výbave. Brazílčania sú pravdepodobne najviac etnicky premiešaným národom na svete. Brazília dala svetu napríklad Adrianu Limu alebo Gisele Bündchen.

2. Rusko

Po Brazílii je práve Rusko krajinou, kde nájdete najviac najkrajších žien na kilometer štvorcový. Krásky sú v Rusko po celej krajine a nielen vo veľkých mestách. Napríklad priateľka futbalistu Cristiana Ronalda Irina Shayk pochádza zo Sibíra.

3. Slovensko

O malej päťmiliónovej krajine v srdci Európy sa už roky hovorí, že tam žijú najkrajšie ženy na svete. Podľa stránky, ktorá rebríček zverejnila máme u nás doma najkrajšie vysoké modrooké blondínky, ktoré sú prirodzene krásne a zaujmú každého človeka. Nie nadarmo Milan Lasica povedal: „Všade na svete sa muži obzerajú za krásnymi ženami. Na Slovensku nemusia, lebo oproti už ide ďalšia.“

4. Švédsko

Švédsko je známe svojimi sexi blond ženami, ktoré sú v tesnom závese za slovenskými kráskami. Potvrdzuje to aj fakt, že Švédske ženy vyhrali prvé dve súťaže krásy Miss World. Švédky sú nielen krásne, ale aj inteligentné a rozhľadené. Medzi najkrajšie Švédky patrí napríklad aj modelka Elsa Hosk.

5. Venezuela

Venezuela má najviac víťaziek v súťažiach krásy (Miss World a Miss Universe) spomedzi všetkých krajín sveta. Venezuelčanky sú známe tým, že keď im príroda krásu nenadelila, neboja sa ísť kvôli nej pod nôž. Venezuela dala svetu krásky ako Aida Yespica, Gaby Espino a Norelys Rodriguez.

6. Kolumbia

Tretí zástupca Južnej Ameriky sa taktiež môže pochváliť nádhernými ženami. Kolumbijčanky sú pyšné najmä na svoje oblé krivky, ktoré veľmi rady vystavujú na obdiv. Medzi najkrajšie Kolumbijčanky patrí herečka Sofia Vergara a Jessica Cediel.

7. Ukrajina

Ukrajina je známa tým, že muži z celého sveta tam cestujú, aby si domov priniesli nevestu. Je to najmä preto, že v Ukrajine sa „hemží“ nádhernými ženami, ktoré trávia deň tým, že sa starajú o svoj zovňajšok. Medzi najkrajšie Ukrajinky patrí bondgirl Olga Kurylenko. Ukrajinské korene má aj herečka Mila Kunis.

8. Libanon

V Arabskom svete každý vie, že najkrajšie ženy sú v Libanone. Dokonca svetom obletela fotografia zničeného Bejrútu, cez ktorý prechádza v aute nádherná žena. Libanončanky vedia byť krásne, aj keď okolo nich zúri vojna. Najkrajšie Libanončanky sú: Rima Fakih, Lamitta Frangieh a Hayfa Wehbe.

9. Angola

Aj Afrika má svoje zastúpenie v rebríčku. Afričania vedia, že najkrajšie ženy sú v Angole. Angolčanky žnú úspechy v súťažiach krásy a sú aj vyhľadávané modelky. Svedčí o tom aj fakt, že Sharam Diniz patrí medzi slávnych anjelov módenej značky Victoria Secret.

10. USA

Amerika má najviac obéznych ľudí na svete. No aj napriek tomu sa tam nachádzajú nádherné ženy. Stačí sa prejsť ulicami Los Angeles, Miami, alebo New Yorku a ženská krása na vás bude dýchať na každom rohu. Medzi najkrajšie Američanky patria Scarlett Johansson, Beyonce Knowles a Megan Fox.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies