Patrícia Vitteková ukázala na Bratislavských módnych dňoch svoje prednosti!

NETKY.SK • 16 Október 2013, 14:04 • 2 min
Patrícia Vitteková ukázala na Bratislavských módnych dňoch svoje prednosti!

BRATISLAVA – Na Bratislavských módnych dňoch sa bolo na čo pozerať! Manželka futbalistu bratislavského Slovana Róberta Vitteka Patrícia (33) sa ukázala v priliehavom latexovom outfite a ukázala svoje „prednosti“.

slovakia

left justify in out

V utorok (15. 10.) jesenný módny maratón otvorila prehliadka, na ktorej sa predstavili finalisti projektu Nové tváre módnej scény. Svoje kolekcie na tému Mestská cool-túra v cool štýle prezentovalo deväť začínajúcich módnych tvorcov, ktorých vybrala odborná porota spomedzi 35 uchádzačov. Inšpiráciu našli finalisti tak v divadle, ako aj v histórii či architektúre. Víťazkou súťaže sa stala Blažena Ostrovská, ktorá dostane príležitosť predstaviť svoju kolekciu na budúci rok na Slovak Fashion Night v New Yorku. Okrem Patrície Vittekovej sa na móle predstavili ako modelky aj moderátorka Erika Barkolová a partnerka Borisa Kollára Andrea Heringhová.

Porotu, ktorej predsedala výtvarníčka a odborníčka na módnu etiketu Iveta Ledererová, zaujala Ostrovská už v prvom kole súťaže svojimi výtvarnými námetmi. "Zapamätala som si jej kolekciu, lebo bola v peknej kresbe a zaujal ma aj námet, pretože to boli oblečenia letcov zo začiatku minulého storočia - bundičky, prírodné pieskové farby a kombinácia prírodného materiálu s kožou," povedala pre TASR Iveta Ledererová. Na margo víťaznej kolekcie Blaženy Ostrovskej, ktorá môže osloviť široké publikum, dodala: "Dotiahla detaily, bolo to remeselne perfektne spracované. Bolo to snúbenie sa invencie, vkusu a remesla."

Cenu predstaviteľov Bratislavského kultúrneho informačného strediska (BKIS) "za poňatie mestskej kultúry v cool štýle" a možnosť uviesť svoju kolekciu v Bratislave počas Kultúrneho leta 2014 si z prvého večera jesenných BMD odniesla Zuzana Háková. Počas dnešnej tlačovej konferencie k podujatiu si ocenenie z rúk organizátorky a riaditeľky BMD Márie Rehákovej prevzala aj skupina mladých dizajnérov s názvom NuPPL, v ktorej sa spojili Mária Zelinová, Mária Čírová, Romana Škamlová a Michal Sabo. Za "prezentáciu novej formy tvorby kolekcie" získali možnosť nafotiť fotoeditoriál v mesačníku La Femme.

Jesenné BMD dnes pokračujú v hoteli Doubletree by Hilton. Na módnej scéne sa predstaví exkluzívny hosť z Talianska Stefano Pellicceria a renomované slovenské módne dizajnérky Slavomíra Vlasová, Veronika Hložníková, ale aj návrhári Lukáš Kimlička a Libor Komosný. Záverečný večer (17. 10.) bude patriť tvorbe talianskej dizajnérky Sabriny Persechino, ktorá sa predstaví s kolekciou BaRock inšpirovanou systémom dómov (Santa Maria del Fiore a Vittorio Emanuele). Svoje kreácie predstavia aj Slovenky Jana Pištejová, Michaela Ľuptáková a ďalší.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies