Fotogaléria: Autosalón Nitra 2013

NETKY.SK • 16 Október 2013, 10:00 • 2 min
Fotogaléria: Autosalón Nitra 2013

NITRA - Pred týždňom zatvoril svoje brány nitriansky autosalón nesúci oficiálny názov Autoshow Nitra 2013. My sa k tomuto podujatiu vraciame s výberom tých najlepších fotografií, ktoré sme pre vás zachytili naším objektívom.

slovakia

left justify in out

Desiatky tisíc návštevníkov si v dňoch od 3. do 6. októbra prišli pozrieť do nitrianskeho Agrokomplexu automobily, nákladnú a vojenskú techniku, či vystúpenia profesionálnych kaskadérov. Hlavnou atrakciou nitrianskeho autosalónu boli nepochybne slovenskí kaskadéri Tomáš Tóth, Tomáš Paulíček a Zdenko Rybár, ktorí spolu s profesionálnymi driftérmi, štvorkolkármi a trialistami vystúpili v rámci MotoTV Show, o ktorej sme vás už informovali. Slabšiu účasť automobiliek tak vyvažoval najmä pestrý sprievodný program, krásne hostesky, sekcia tuning, veterány a klasické vozidlá, či netradičná prehliadka vojenskej techniky a nákladných automobilov (Truck Show 2013). Z premiér sa slovenskému publiku predstavil nakoniec iba dlho očakávaný, 7-miestny, Citroën Grand C4 Picasso a exotický počin od Nissanu: nadupaný Juke NISMO.

Pozrite si našu fotogalériu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies