Suroviny pre 4 osoby: 1 väčšiu tekvicu Hokkaidó, 4 rožky, 2 vajíčka, 200 g slaniny, 2 klobásy, 1 malé maslo, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, majoránku, vegetu, soľ, mleté čierne korenie, 100 g syra na strúhanie,
Príprava:
Tekvicu umyjeme, vrch odrežeme a vnútro vydlabeme. Na panvici opražíme nakrájanú slaninu, cibuľu a klobásy. Rožky pokrájame na kocky, pridáme opečenú zmes z panvice, vajíčka, rozpustené maslo, soľ, mleté korenie, majoránku, vegetu a petržlenovú vňať. Premiešame a naplníme tekvicu. Zabalíme ju do alobalu a pečieme asi 1 hodinu pri 200°C. Potom alobal odstránime a dopečieme. Podávame posypané strúhaným syrom a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 120 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies