Suroviny pre 4 osoby: 12 väčších zemiakov uvarených v šupke, 1 cibuľu, 250 g bryndze, 100 g šunkovej salámy, soľ, mleté korenie, mletú sladkú papriku, 12 plátkov slaniny,
Príprava:
Z uvarených zemiakov odkrojíme vrch a vnútro vydlabeme lyžičkou. V miske zmiešame bryndzu, soľ, trošku korenia, mletej papriky, nakrájanú salámu a cibuľu. Touto zmesou naplníme zemiaky, na vrch uložíme plátok slaniny, preložíme do zapekacej misy a upečieme. Ak Vám zostala plnka, zmiešajte ju s vydlabancami so zemiakov, zabaľte do alobalu a pečte spolu so zemiakmi.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies