Leonardo sa verdikt dozvie na budúci týždeň

NETKY.SK • 8 Október 2013, 19:03 • 2 min
Leonardo sa verdikt dozvie na budúci týždeň

PARÍŽ - Bývalý športový riaditeľ milionárskeho klubu Paríž St. Germain sa na budúci týždeň dozvie, či jeho odvolanie proti celoročnému zákazu činnosti vo futbale bolo pre neho úspešné. Informoval o tom v utorok šéf príslušného správneho súdu.

slovakia

left justify in out

Brazílsky majster svetaz roku 1994 inkasoval tento dištanc po konflikte s hlavným arbitrom pri vchode z trávnika do tunela na konci minulej sezóny Ligue 1. Leonardo poprel, že by to spravil dobrovoľne, ale napokon súhlasil s dĺžkou trestu po tom, čo rezignoval na svoj post v tíme aktuálneho francúzskeho šampióna. "Tento prípad sa vyrieši do budúceho týždňa, keďže nie je nutné vyniesť ortieľ už tento týždeň," konštatoval Martine Doumergue. Leonardov dištanc bol pôvodne deväťmesačný, keďže strčil do arbitra Alexandra Castra a tento incident zachytili kamery. Všetko sa to udialo pri domácej remíze 1:1 s tímom Valenciennes ešte 5. mája tohto roka. Po Brazílčanovom odvolaní mu trest Francúzska futbalová federácia (FFF) zvýšila až na 14 mesiacov. Francúzsky olympijský výbor vzápätí deklaroval, že FFF nebola správnym orgánom na posúdenie tohto prípadu, keďže Leonardo nemal s federáciou platnú licenciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies