Nemcom vypadli pre zranenia Reus a Benderovci

NETKY.SK • 7 Október 2013, 17:43 • 2 min
Nemcom vypadli pre zranenia Reus a Benderovci

BERLÍN - Nemeckí futbaloví reprezantanti Marco Reus a dvojičky Sven a Lars Benderovci si nezahrajú v nasledujúcich dvoch zápasoch kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie proti Írsku a Švédsku. Sven Bender sa zranil pri víkendovej prehre 0:2 Borussie Dortmund s Borussiou Mönchengadbach. Podľa stanoviska Nemeckého futbalového zväzu potrebuje desaťdňovú pauzu.

slovakia

left justify in out

Jeho dvojička Lars sa zasa zranil pri sobotňajšej remíze Bayernu Leverkusen s Bayernom Mníchov a v národnom tíme bude chýbať druhýkrát za sebou. Marko Reus má zo súboja Borussie Dortmund s Mönchengladbachom natrhnutý väz v členku a čaká ho dvojtýždňová pauza. Do nemeckého národného tímu povolali stredopoliara Hamburgu SV Heika Westermanna, ktorý sa v reprezentačnom drese predstavil naposledy v júni proti Spojeným štátom.

Nemecko potrebuje minimálne dva body z posledných dvoch stretnutí doma proti Írsku a vo Švédsku, aby vyhralo C-skupinu a postúpilo na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies