WTA China Open: Do 2. kola iba Hantuchová - vo štvorhre

NETKY.SK • 30 September 2013, 10:16 • 2 min
WTA China Open: Do 2. kola iba Hantuchová - vo štvorhre

PEKING - Daniela Hantuchová zachraňovala česť slovenského ženského tenisu na turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu, kde ako jediná zvíťazila v prvom kole - vo štvorhre spoločne s Američankou Lisou Raymondovou nad takisto nenasadeným rusko-austrálskym párom Alla Kudriavcevová, Anastasia Rodionovová za 87 minút 7:5, 6:3.

slovakia

left justify in out

Popradská rodáčka v nedeľu v čínskej metropole neprešla úvodným kolom dvojhry takisto ako Dominika Cibulková, v pondelok sa pridali k čiernej sérii Sloveniek Magdaléna Rybáriková a Janette Husárová - tá vo vo štvorhre. Hantuchová s Raymondovou nastúpia v osemfinálovom 2. kole deblovej súťaže proti lepším zo súboja Anna-Lena Grönefeldová, Květa Peschkeová (Nem./ČR-5), Sabine Lisická, Anabel Medinová-Garriguesová (Nem./Šp.). Už teraz majú istotu 140 bodov do príslušného rebríčka a spoločnej prémie 14 000 USD.

Výsledok pondelňajšieho stretnutia 1. kola štvorhry na turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu (Premier Mandatory, dotácia 5 185 625 USD, tvrdý povrch Deco-Turf): 
Daniela Hantuchová, Lisa Raymondová (USA/SR) - Alla Kudriavcevová, Anastasia Rodionovová (Rus./Aus.) 7:5, 6:3 za 87 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies