Lewandowski naznačil, že v januári podpíše kontrakt s Bayernom

NETKY.SK • 25 September 2013, 10:58 • 2 min
Lewandowski naznačil, že v januári podpíše kontrakt s Bayernom

MNÍCHOV - Poľský útočník Robert Lewandowski pravdepodobne oficiálne spečatí svoj odchod z Borussie Dortmund do tímu najväčšieho konkurenta v nemeckej futbalovej bundeslige Bayern Mníchov podpisom zmluvy v januári. Naznačil to po utorňajšom víťaznom dueli Borussie v Nemeckom pohári na pôde 1860 Mníchov.

slovakia

left justify in out

Na priamu otázku novinárov, či 2. januára bude môcť povedať, že prestúpi do Bayernu, odpovedal: "Áno, pretože vtedy už budem môcť aj oficiálne podpísať kontrakt." Na margo informácie v poľskom magazíne Pulka Nozna, že sa s víťazom uplynulého ročníka Ligy majstrov už dohodol na kontrakte do 30. júna 2018 kanonier dodal: "Oficiálne budem môcť niečo povedať až v januári. Ešte je príliš skoro, musíme si chvíľu počkať."

Lewandowski bol na odchode do Bayernu už v lete, napriek jeho záujmu ale Dortmund striktne trval na jeho zotrvaní v mužstve. Zmluva mu končí v lete budúceho roka a do bavorského veľkoklubu tak pravdepodobne pôjde po jej vypršaní bez nároku na odstupné. Podľa pravidiel UEFA môže hráč rokovať a podpísať dohodu s novým zamestnávateľom maximálne šesť mesiacov pred vypršaním platného kontraktu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies