Rekonvalescent Bryant skočil z veže, nepotešil trénera

NETKY.SK • 24 September 2013, 15:49 • 2 min
Rekonvalescent Bryant skočil z veže, nepotešil trénera

LOS ANGELES - Bolo koze dobre, išla na ľad tancovať, povedal si zrejme kapitán basketbalistov Los Angeles Lakers Kobe Bryant doliečujúci si operovanú achilovku a v teniskách skočil do bazéna z dvanásťmetrovej veže. Odvážnym kúskom sa 35-ročný veterán pochválil na sociálnej sieti Vine, ale dlhoročný atletický tréner kalifornského tímu Gary Vitti má na vec svoj názor.

slovakia

left justify in out

"Skutočne som tým nebol nadšený. Pôvodne som si myslel, že to bolo ako v reklame, keď preskakoval auto," citoval web Lakers Nation spomenutého Vittiho. Bryant pred rokmi naoko preskočil cez prichádzajúci luxusný automobil Aston Martin v reklame na tenisky Nike, ale ikona Lakers už vtedy upozorňovala odhodlancov, aby sa nepokúšali o podobný kúsok. Išlo totiž len o trik.

Bryant by mal pravdepodobne absentovať v zostave tímu vo všetkých ôsmich prípravných zápasoch, aby bol 29. októbra pripravený na úvodné stretnutie ročníka proti miestnym rivalom Clippers. Bryant sa možno na chvíľu objaví na palubovke len v Číne, kde jeho klub zohrá dva exhibičné súboje. "Liečba pokračuje bez komplikácií a hráč splnil všetky ciele, ktoré si postupne kládol. Očakávame, že sa úplne zotaví," poznamenal pre Los Angeles Times hovorca klubu John Black. Bryant sa zranil 12. apríla v závere základnej časti proti Golden State Warriors.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies