Július Hudáček končí v Sibiri, nahradil ho Koskinen

NETKY.SK • 19 September 2013, 08:02 • 2 min
Július Hudáček končí v Sibiri, nahradil ho Koskinen

NOVOSIBIRSK - Slovenský hokejový brankár Július Hudáček skončil v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy Sibir Novosibirsk. Dôvodom je príchod fínskeho gólmana Mikka Koskinena.

slovakia

left justify in out

Ako uvádza oficiálna stránka sibírskeho tímu, dvadsaťpäťročný Koskinen, ktorý prišiel z Espoo Blues a v minulosti si zahral aj pár zápasov v NHL, podpísal s klubom dvojročnú zmluvu. "Július Hudáček opustí Sibir a vo svojej kariére bude pokračovať v inom tíme," uvádza sa ďalej v stanovsiku. Taktiež 25-ročný Hudáček prišiel do Sibiru v apríli tohto roku, no v KHL odohral iba jediný zápas s bilanciou 3,08 gólu a iba 82,4-percentnou úspešnosťou zákrokov. V uplynulej sezóne sa naopak zaskvel v drese Södertälje, keď v najvyššej švédskej súťaži odchytal 48 duelov s vynikajúcim priemerom 1,89 gólu na zápas a 93-percentnou úspešnosťou, čo mu vynieslo aj nomináciu na MS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies