Singapurská polícia zatkla 14 osôb v súvislosti so stávkami

NETKY.SK • 18 September 2013, 21:39 • 2 min
Singapurská polícia zatkla 14 osôb v súvislosti so stávkami

SINGAPUR - Dve ženy a dvanásť mužov zatkli v utorok počas dvanásťhodinovej akcie singapurskí policajti, zadržaní by mali byť zapletení do ovplyvňovania výsledkov futbalových zápasov. Podľa Európskeho policajného úradu (Europol) majú títo hriešnici prsty aj ovplyvňovaní duelov z Ligy majstrov či kvalifikácie na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie. Europol vtedy informoval o 380 podozrivých stretnutiach.

slovakia

left justify in out

"Polícia potvrdila, že vodca a niekoľko ďalších osôb, ktoré sú predmetom vyšetrovania ovplyvňovania výsledkov zápasov, sú medzi zadržanými," uvádza sa v stanovisku singapurskej polície, ktorá však odmietla komentovať, či sa medzi zatknutými nachádza aj údajný líder korupčného gangu známy pod prezývkou Dan Tan. Päť zadržaných poputuje do cely predbežného zadržania, ostatní budú môcť opustiť priestory polície po zaplatení kaucie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies