Mladý bratislavčan zrazil cyklistku a utiekol!

NETKY.SK • 16 September 2013, 09:29 • 2 min
Mladý bratislavčan zrazil cyklistku a utiekol!

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ z Malaciek obvinil z ublíženia na zdraví v súbehu s neposkytnutím pomoci 23-ročného Petra z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov, informovala agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Muž išiel 8. júla večer na štvorkolke po poľnej ceste zo Stupavy do obce Marianka. Nedostatočne sa vyhol cyklistke, ktorá išla oproti a zrazil ju. Následkom zrážky utrpela 20-ročná Stupavčanka ťažké zranenia s dobou liečenia minimálne tri mesiace. Obvinený z miesta ušiel a zranenej cyklistke neposkytol potrebnú pomoc. Polícia začala ihneď po mužovi pátrať a v priebehu niekoľkých hodín ho vypátrala. Pri dokazovaní pomohli predovšetkým zaistené stopy z miesta dopravnej nehody. Expertíza ukázala, že plastové úlomky, ktoré polícia našla na mieste, pochádzali z bicykla poškodenej a zo štvorkolky značky Explorer Atlas patriacej obvinenému.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies