Šoféroval opitý a narazil do stĺpu, jeho spolujazdec zomrel

NETKY.SK • 9 September 2013, 12:07 • 2 min
Šoféroval opitý a narazil do stĺpu, jeho spolujazdec zomrel

BRATISLAVA/ČADCA - Mladík šoféroval pod vplyvom alkoholu, narazil do stĺpu elektrického vedenia, jeho 23-ročný spolujazdec bol na mieste mŕtvy.

slovakia

left justify in out

Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu večer na ceste od Klokočova do Turzovky v okrese Čadca. Len 21-ročný mladík šoféroval auto značky VW Golf bez evidenčných čísiel. Pri prechádzaní zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu vozovky, s autom prešiel na okraj cesty a dostal šmyk. Auto potom narazilo pravým bokom do stĺpa elektrického vedenia. Po náraze sa vozidlo odrazilo späť na cestu, kde sa otočilo a zostalo stáť v protismere. Pri dopravnej nehode zahynul 23-ročný spolujazdec, ktorý sedel na zadnom sedadle. Ďalší 29-ročný spolujazdec utrpel ťažké zranenia, hospitalizovaný je v nemocnici v Čadci. V dychu namerali policajti 21-ročnému šoférovi z Turzovky 1,75 promile alkoholu. Obvinili ho z prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví, hrozí mu trest odňatia slobody na dva až päť rokov. Okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú, informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies