Mladý tínedžer (17) už päťkrát prepadol dôchodcu, hrozí mu šesť rokov

NETKY.SK • 3 September 2013, 10:24 • 2 min
Mladý tínedžer (17) už päťkrát prepadol dôchodcu, hrozí mu šesť rokov

BRATISLAVA/SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Doposiaľ päťkrát trestaný iba sedemnásťročný Július, ktorý si prilepšoval prepadávaním dôchodcov v Spišskej Novej Vsi, má na svedomí aj ďalšiu lúpež v meste.

slovakia

left justify in out

Tínedžer doteraz čelil obvineniam v piatich prípadoch, ktoré spáchal v priebehu augusta, k nim pribudol aj ďalší čin. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, mladík z Tepličky koncom augusta v mestskom parku
olúpil 69-ročného dôchodcu. Muža sotil na zem a z nohavíc mu zobral peňaženku, v ktorej mal doklady a vyše 20 eur. Dôchodca vyviazol s ľahkými poraneniami. Júliusovi v prípade dokázania viny hrozí trest až na šesť rokov, stíhaný je vo väzbe. 

Aj predchádzajúce Júliusove obete boli staršie osoby, kradol hlavne retiazky a kabelky. Jedna z jeho obetí po prepade skončila s ťažkými zraneniami, 64-ročný muž pri útoku spadol a utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi 10 mesiacov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies