Schalke zbrojí, prichádza Kevin-Prince Boateng

NETKY.SK • 30 August 2013, 12:08 • 2 min
Schalke zbrojí, prichádza Kevin-Prince Boateng

GELSENKIRCHEN - Krátko po vyžrebovaní skupín hlavnej fázy futbalovej Ligy majstrov sa schyľuje k zaujímavému prestupu na linke AC Miláno - Schalke 04, do nemeckej bundesligy by sa mohol vrátiť Kevin-Prince Boateng.

slovakia

left justify in out

Nemecký rodák reprezentujúci Ghanu v piatok pricestoval do Gelsenkirchenu, kde by sa mal podrobiť lekárskym vyšetreniam. Jeho krok je o to väčším prekvapením, že len v stredajšom odvetnom stretnutí play-off Ligy majstrov sa dvoma gólmi do siete Eindhovenu postaral o postup Milánčanov do skupinovej fázy. "Kráľovskomodrí pripravujú podpis zmluvy s Kevinom-Princeom Boatengom. Hráč sa už dostavil na prehliadku," referuje oficiálna stránka schalke04.de.

Dvadsaťšesťročný stredopoliar v minulosti pôsobil v Herthe Berlín, Tottenhame a Portsmouthe, hosťoval aj v Borussii Dortmund. Jeho brat Jérome si oblieka dres mníchovského Bayernu, reprezentuje Nemecko. 

Štvrtkový žreb prisúdil Schalke za súperov v E-skupine FC Chelsea, FC Bazilej a rumunský klub Steaua Bukurešť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies