Prešovčanovi ukradol neznámy páchateľ náradie takmer za 4 700 eur

NETKY.SK • 27 August 2013, 10:27 • 2 min
Prešovčanovi ukradol neznámy páchateľ náradie takmer za 4 700 eur

PREŠOV - Krádež náradia v hodnote niekoľkých tisícok eur ohlásil v utorok 26. augusta na políciu 29-ročný Prešovčan. Neznámy páchateľ mu ho ukradol z nákladného motorového vozidla.

slovakia

left justify in out

Zlodej sa podľa vyjadrení hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Migaľovej vlámal do nákladného vozidla bez jeho zjavného poškodenia. "Ukradol konkrétne pokosovú pílu, okružnú pílu, päť rôznych druhov vŕtačiek, priamočiaru pílu, elektrický hoblík, rozbrusovačku, 50 metrov predlžovacieho elektrického kábla, chvostovú pílu, svietidlo i batérie k vŕtačkám, vytláčaciu pištoľ na lepidlo a 600 kusov montážnych klipsov," konkretizovala Migaľová. Neznámy páchateľ tak spôsobil majiteľovi škodu vo výške takmer 4700 eur. Polícia v Prešove začala v súvislosti s týmto prípadom trestné stíhanie pre prečin krádeže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies