Suroviny pre 4 osoby: 2 mrkvy, 1 petržlen, 2 strúčiky cesnaku, 1 kaleráb, hrášok, petržlenovú vňať, maslo, soľ, mleté čierne korenie, vegetu, 1 zeleninový bujón, Na knedličky: 1 vajce, krupicu, vegetu, 1 PL masla,
Príprava:
Zeleninu očistíme, nakrájame a dáme variť do vody, do ktorej sme pridali bujón, soľ, vegetu a mleté čierne korenie. Uvaríme do mäkka. Z vajíčka, krupice, masla a trošku vegety si pripravíme husté cestíčko, ktoré lyžicou vkladáme do polievky. Necháme prevrieť a odstavíme. Podávame posypané petržlenovou vňaťou.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies