Donovan by sa nebránil pôsobeniu v zahraničí

NETKY.SK • 20 August 2013, 13:02 • 2 min
Donovan by sa nebránil pôsobeniu v zahraničí

LOS ANGELES - Americký futbalový útočník Landon Donovan je pripravený na pôsobenie v zahraničí, ak sa mu nepodarí uzavrieť nový kontrakt so svojím súčasným klubom Los Angeles Galaxy.

slovakia

left justify in out

"Momentálne si užívam, chcem v tom pokračovať. Dostali sme ponuky z rôznych tímov v rôznych krajinách, ktoré sú zaujímavé. Stále budem rokovať s Galaxy a uvidím, ako si ma cenia a kam chcú zájsť. Som skutočne otvorený spôsobom, akým som nebol nikdy predtým. Bol som celkom presvedčený, že zostanem v Los Angeles. Ak to nepôjde a nedohodneme sa, som pripravený na inú výzvu a uvidíme, čo sa stane," povedal Donovan v pondelok pre Fox Sports' Fox Soccer Daily.

Rekordér v počte gólov za národný tím USA pôsobil v zahraničí v najvyššej anglickej súťaži Premier League za FC Everton a najvyššej nemeckej súťaži I. bundeslige za Bayern Mníchov a Bayer Leverkusen. Ak sa s Galaxy nedohodne, v decembri sa stane voľným hráčom. Na nedávno skončenom šampionáte Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti CONCACAF Gold Cup bol Donovan strojcom úspechu USA, na triumfe sa podieľal piatimi presnými zásahmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies