Kapitán Lazia Mauri nenastúpi v Superpohári, súd ešte nerozhodol

NETKY.SK • 17 August 2013, 11:58 • 2 min
Kapitán Lazia Mauri nenastúpi v Superpohári, súd ešte nerozhodol

RÍM - Kapitán futbalistov Lazia Rím Stefano Mauri nebude môcť nastúpiť na nedeľňajší súboj o taliansky Superpohár proti Juventusu Turín, pretože súd stále nerozhodol o jeho odvolaní sa voči šesťmesačnému dištancu. Ten mu vymerala Talianska futbalová federácia za účasť v korupčnom škandále.

slovakia

left justify in out

Ešte v piatok popoludní sa porota deviatich sudcov zaoberala týmto prípadom, ale verdikt odložila, pretože pred konečným rozhodnutím je podľa oficiálneho stanoviska nutné vykonať ďalšie vyšetrovacie úkony. Nový termín pojednávania nebol stanovený, podľa rímskeho denníka il Messaggero ale má vyšetrovanie pokračovať na budúci týždeň a bude potrebné opäť vypočuť Mauriho. Ten tak s určitosťou vynechá prvý duel sezóny a neistý je aj jeho štart v úvodnom ligovom kole na budúci víkend.

Mauri je jedným z ôsmich hráčov, ktorých obvinili z manipulácie zápasov Lazio - Janov a Lecce - Lazio v máji 2011. Futbalisti údajne vedeli o snahách ovplyvniť výsledky duelov, no nenahlásili to príslušným orgánom. Mauriho uznali vinným za jeho rolu v zápase Lazia s Lecce, no neusvedčili ho z korupčného správania v súboji s Janovom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies