Syn Ozzyho Osbourna Jack bude dvojnásobným otcom!

NETKY.SK • 7 August 2013, 10:00 • 2 min
Syn Ozzyho Osbourna Jack bude dvojnásobným otcom!

LOS ANGELES - Jack Osbourne a jeho manželka Lisa Stelly budú mať druhé bábätko. Potvrdili to magazínu People.

slovakia

left justify in out

"Vedela som, že som tehotná, keď som ani po večeri nevedela prestať myslieť na Taco Bell a šišky," uviedla mamička 15-mesačnej dcérky Pearl. Na portáli RaddestMom.com zase prezradila, že už je v druhom trimestri, cíti sa veľmi dobre a snaží sa nezjesť všetko, čo jej príde do cesty. "Cítime sa veľmi požehnaní za to, že naša rodina rastie a Pearl sa bude môcť hrať s malým bračekom alebo sestričkou. Myšlienka na to, že čoskoro budeme štvorčlenná rodina, je bláznivá," uviedla.

Syn rockera Ozzyho Osbourna a Lisa Stelly sa zasnúbili koncom septembra 2011 po štvormesačnej známosti. O dva týždne neskôr oznámili, že budú mať dieťa. "Som nadšený, ale aj trochu nervózny," povedal v tom čase. Zosobášili sa 7. októbra 2012 na Havaji. Dvadsaťsedemročný Jack Osbourne sa dostal do povedomia verejnosti rodinnou reality šou The Osbournes a na konte má napríklad produkciu dokumentárneho filmu o jeho otcovi s názvom God Bless Ozzy (2011). Od minulého leta bojuje so sklerózou multiplex. O rok mladšia Stelly má za sebou zatiaľ iba nevýraznú hereckú kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies