HC Lev uzatvoril skúšobný kontrakt so Švédom Zackrissonom

NETKY.SK • 2 August 2013, 12:47 • 2 min
HC Lev uzatvoril skúšobný kontrakt so Švédom Zackrissonom

PRAHA - Pražský hokejový účastník Kontinentálnej hokejovej ligy HC Lev má na lane ďalšieho legionára. Podľa organizačného a PR riaditeľa Jana Rachotu podpísalo vedenie skúšobný kontrakt so švédskym útočníkom Patrikom Zackrissonom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Švéd má na svojom konte 36 štartov v drese Tre kronor a lanskú sezónu odohral vo švédskej Elitserien v tíme Linköpings HC, v ktorom v 25 zápasoch nazbieral 13 bodov (4+9). Zackrisson sa k mužstvu pripojí na jeho sústredení vo Fínsku a v sobotu by mal už so svojimi novými spoluhráčmi absolvovať prvý tréning.

Ešte v polovici júla klubový portál Atlantu Mytišči informoval, že Zackrisson sa vrátil späť do tohto podmoskovského klubu a dohodol sa s ním na ročnom kontrakte. Napokon z toho nič nebolo a Švéd bude v novom ročníku hrať v HC Lev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies