Tyran manželke zlomil zápästie a polial ju kávou, hrozí mu až osem rokov

NETKY.SK • 1 August 2013, 10:39 • 2 min
Tyran manželke zlomil zápästie a polial ju kávou, hrozí mu až osem rokov

BRATISLAVA - Ján z Trenčína týral svoju manželku, zlomil jej zápästie a polial ju horúcou kávou. Teraz čelí obvineniu zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby, informuje trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

Obvinený 36-ročný muž od augusta minulého roka týral svoju 34-ročnú manželku. Neustále ju fyzicky napádal, bil ju po celom tele a spôsobil jej rôzne pomliaždeniny a hematómy. Jeho útoky sa vystupňovali vo februári tohto roka, keď manželke zlomil zápästie. V júni ju tyran oblial horúcou kávou a opäť ju fyzicky napadol. Okrem fyzických útokov svojej žene vulgárne nadával, ponižoval ju a pohŕdavo sa k nej správal. Manželka opustila ich spoločnú domácnosť a odišla k matke, ale ani tam jej násilník nedal pokoj. Opakovane jej telefonoval a posielal jej textové správy, ktoré veľmi zle vplývali na jej psychiku.

Policajný vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného Jána. Násilníkovi hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies