Horúčavy sa stupňujú: V nedeľu nás čaká až 38 stupňov!

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 12:12 • 2 min
Horúčavy sa stupňujú: V nedeľu nás čaká až 38 stupňov!

BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal nadnes výstrahu prvého stupňa pred vysokými teplotami. Meteorológovia očakávajú, že teplota vzduchu dosiahne 33 až 35 stupňov Celzia.

slovakia

left justify in out

Výstraha platí pre Bratislavský, Trenčiansky, Trnavský, Nitriansky a juh Banskobystrického kraja. "Vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov," informuje webstránka SHMÚ. Výstraha platí od 12.00 h do 20.00 h.

Na nedeľu vydali meteorológovia výstrahu druhého stupňa pred vysokými teplotami pre Bratislavský, Nitriansky, Trnavský a juh Banskobystrického kraja. Meteorológovia očakávajú, že teplota by mohla vystúpiť na 35 až 38 stupňov Celzia. Pre zvyšok Slovenska na nedeľu platí výstraha prvého stupňa. Výstraha platí od 12.00 h do 20.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies