Jeden človek zomrel pri nehode vozidla z Orbánovho konvoja

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 08:28 • 2 min
Jeden človek zomrel pri nehode vozidla z Orbánovho konvoja

BUDAPEŠŤ - Jeden človek zomrel pri nehode vozidla z konvoja, ktoré sprevádzalo auto maďarského premiéra Viktora Orbána do rumunského mestečka Baile Tusnad. Podľa agentúry MTI, ktorá sa odvoláva na rumunský server citynews.ro, obeťou havárie je vodič, ktorý do auta idúceho v konvoji narazil.

slovakia

left justify in out

Havária sa stala dnes popoludní v Rumunsku približne 250 kilometrov juhovýchodne od maďarských hraníc. Medzi piatimi členmi posádky havarovaného auta, ktorých museli hospitalizovať, bol aj maďarský generálny konzul z mesta Miercurea Ciuc.

 

Hovorca premiéra Bertalan Havasi povedal, že Orbánovo vozidlo nebolo účastníkom nehody. Konvoj, ktorý smeroval na letnú univerzitu Maďarov, sprevádzala rumunská polícia. V havarovanom vozidle cestovali okrem generálneho konzula aj jeho zástupca a traja zamestnanci úradu vlády. Okolnosti bližšie nešpecifikovanej nehody vyšetrujú rumunskí policajti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies