Ďurica: Proti majstrovskému CSKA chceme bodovať

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 10:52 • 2 min
Ďurica: Proti majstrovskému CSKA chceme bodovať

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica v službách ruského Lokomotivu Moskva by mal vybehnúť na trávnik počas nedeľňajšieho stretnutia tamojšej najvyššej súťaže proti úradujúcemu šampiónovi krajiny CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

"Železničiari" úspešne vstúpili do sezóny 2013/2014, v dvoch úvodných kolách ligovej súťaže získali štyri body za remízu na pôde Anži Machačkala 2:2 a víťazstvo v Nižnom Novgorode nad hráčmi domácej Volgy 2:1. Rodák z Dunajskej Stredy absolvoval počas oboch stretnutí plnú zápasovú minutáž.

"Čaká nás oveľa náročnejší súper. Očakávam, že tribúny budú plné. Určite to bude dobrý súboj," vyjadril sa pre svoju oficiálnu internetovú stránku Ján Ďurica. CSKA má rovnako ako Lokomotiv v ligovej tabuľke na konte štyri body a rovnaké skóre 4:3. "Chceme v tomto zápase uspieť a získať ďalšie cenné body. Musíme však proti majstrovi podať stopercentný výkon a najmä premieňať šance," dodal bývalý hráč nemeckého Hannoveru, Saturnu Moskovská oblasť či Petržalky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies