Centrom Tripolisu otriasol silný výbuch

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 18:34 • 2 min
Centrom Tripolisu otriasol silný výbuch

TRIPOLIS - Okolím budovy v centre líbyjského Tripolisu, kde sa nachádzajú viaceré zahraničné zastupiteľstvá, v utorok otriasol silný výbuch. Tlačovú agentúru Reuters o tom informoval jeden zo svedkov, podľa ktorého explózia nastala na parkovisku priľahlého obytného komplexu, ďalšie podrobnosti však zatiaľ nie sú známe.

slovakia

left justify in out

V budove "Tripoli Towers" sídlia veľvyslanectvá Británie a Kanady ako aj viaceré zahraničné aerolínie a iné spoločnosti. K výbuchu došlo v popoludňajších hodinách, keď boli už mnohé kancelárie prázdne vzhľadom na pôst počas ramadánu.

Terčom bombového útoku bolo v apríli francúzske veľvyslanectvo v Tripolise, zatiaľ čo minuloročný útok na konzulát Spojených štátov v Bengází si vyžiadal životy štyroch Američanov vrátane vtedajšieho veľvyslanca Christophera Stevensa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies